H&M for Water

Förra veckan släppte H&M sin efterlängtade kollektion H&M for water (tidigare Wateraid) som säljs i 8 butiker (Stockholm, Göteborg, Uppsala, Helsingborg och Malmö) samt på nätet. 25% av kostnaden för plagget doneras oavkortat till projekt för att förbättra och skapa hållbara vattenresurser i Bangladesh, Indien och Pakistan. Kollektionen släpps i dam, herr och barnavdelningen (storlek 86 – 128).

Kläderna känns dessutom helt rätt i sommar med sina tropiska mönster, blominspirerade smycken och tryck. Priserna varierar och ligger strax över priset för kollektionen Fashion Against Aids, men samtidigt består många plagg av 100% ekologisk bomull och andas en snäppet lyxigare känsla än FAA.

Jag personligen älskar att sponsra kollektioner med en god tanke bakom sig, och tycker att H&M är väldigt duktiga på det. Ni får hemskt gärna tipsa om fler välgörenhetskollektioner!

Annonser

3 thoughts on “H&M for Water

  1. är aspeppad på denna bloggen, men det verkar vara nåt knas med bilderna? jag ser enbart bilderna i detta inlägg, i alla andra inlägg verkar de inte fungera alls 😦

    • Vad konstigt, har provat att gå in på den från lite olika datorer och alla bilder verkar funka. Texten kan se lite konstig ut i Chrome för mig men bra i Firefox, ska försöka fixa det. Vad använder du för webbläsare?

      • använder firefox jag med. alla bilder funkar perfa nu iallafall så det kan ju varit nåt tillfälligt bara med servern eller min dator som strejkade. ursäkta besväret! :*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: